www.czechage.czwww.spuntydousi.czwww.vestoje.czwww.vychytavky-privesky.czwww.nabryle.cz
Spunty 3 Sponty 2 Spunty 5 Spunty 6 Spunty 4 Spunty 1 spunty5 spunty8 spunty9
Vítejte v www.SpuntyDoUsi.cz

 

      Jsme specializovaný e-shop s produkty na ochranu sluchu.     
          Najdete zde největší výběr špuntů do uší na spaní, proti hluku a také špunty které napomáhají blokovat chrápání. Máme zde i kvalitní silikonové tvarovatelné ucpávky do vody a pro děti. Mezi doplňkovým sortimentem najdete mušlové chrániče sluchu a masky na spaní.                    

Ochrana osobních údajů

⦁ Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Naše polečnost  je registrovaným správcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a zkvalitnění nabízených služeb. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.
⦁ Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá naše společnost s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
⦁ Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Naše společnost je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.
⦁ Stanete-li se zákazníkem tohoto internetového obchodu dáváte již při registraci či odeslání objednávky souhlas s tím, že údaje o vás budou zařazeny do zákaznické databáze.S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.

 

 

Akční nabídka
Aqua Ears Nemo dětské ucpávky
169,40 Kč 159,72 Kč
Založeno na 2 recenzích.
Aqua Ears Dora dětské ucpávky
169,40 Kč 159,72 Kč
Slim Fit špunty 3 páry
78,65 Kč 72,60 Kč
  • Hearos
  • ear angels
  • earpeace
  • ems
  • tubba
  • hush plugz
  • macks
  • if
  • cirrus
  • edz
  • killnoise
  • alpine
  • vibes
  • zenplug
Copyright www.spuntydousi.cz 2011 - 2018